****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn

Avagy a METIN2 túlélése?

Nindzsa

Tőr nindzsa

Általános

Itt sajnos csak a Tőr nindzsában tudok segíteni, ugyanis íjászom sosem volt. Nem kedvelem a távharcos karaktereket. A kici olcó konyhakésekkel bökdöső barátunk nagyon gyors, és nagy szinten erős is. Másik legjobb daráló, boss ölésre is kitűnő. Sokoldalú karakter.

PvE és PvP

Mindkettőre egyaránt javaslom.

PvE - egyik legjobb mobos nagy szinten. 60-as szint után kezd magához térni, addig nehezebb felvinni.

PvP - nagy szinten PvP-n is megállja a helyét, az egyetlen karakter a játékban ami láthatatlanná tud vállni. Nem mintha sokat tenne, egyrészt a lépteinél a por továbbra is látszik, másrészt a mini-mapon látható a jelzése.

Skillek

Kard forgatag - 1. skill. Sokan a Leshelyet fejlesztik első skillnek, de a Kard forgatag nagyobb területsebzéssel rendelkezik, ami több célpontra kiterjed, valamint mérgezi eséllye is van.

Leshely - 2. skill, szép nagyot üt.

Villám csapás - 3. skill, kisebbet üt az előzőknél.

Méreg felhő - 4. skill. legtöbb esély méregezésre. Ezen egyáltalán nem csodálkozom. Majd ha elsütöd, megérted.

Álcázás - 5. skill. Mobok ellen semmi szerepe, max. PvP-n, de a tapasztalt játékosok úgyis észreveszik a karit. A Leshely sebzését valamivel megnöveli ha láthatatlanságból van elsütve, de ennyit nem ér az egész.

Statolás

Ügyesség az első. VIT nagyon a második, így sem könnyű kis szintig életben tartani. Erő az utolsó, és ezzel kezd kegyetlen lenni a karakter sebzése.

Íjász

Néhány dolgot azért erről is tudok... Azt mondják jó PvP karakter. Ez egy magas készségkáros íjjal nagyon valószínű. De fejlődni nehezebb lehet vele, mint bármelyik másik kaszttal. A skilljei csak egy célpontra összpontosítanak, talán akkor többre is, ha nagyon közel vannak egymáshoz. Szintezni tudtommal valahogy warlóval fognak tudni elkezdeni, tehát 35. szinttől... ezt hallottam... de egy másik kaszt felbuffolva is elfekszik lovastól, és nagyobb szinten egyre inkább egy metinkövet sem 2 perc ledarálni... Az íjász nindzsa kizárólag PvP-s karakter, PvE-re nem való, nagyon nem. Elkezdeni csak akkor érdemes, ha van az embernek jó ismerőse, aki felhúzza nagy szintre.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 48
Heti: 206
Havi: 675
Össz.: 36 651

Látogatottság növelés
Oldal: Karakter: Nindzsa
****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn - © 2008 - 2020 - vadkutyamania.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »