****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn

Avagy a METIN2 túlélése?

Harcos

Testi harcos

Általános

A testi harcos hatalmas sebzéssel rendelkezik. (Ez néha a hátránya is lehet kisebb szinten, ugyanis metinkő ütéskor annyi mob jön rá, hogy szegény fűbe harap a kis védelme miatt.) Legjobb farmkarekter a játékban. Bossok megölésére is az egyik legjobb. Kard jobb neki, kétkezessel nagyon lassú.

PvE és PvP

PvE-re alkalmas, jó daráló, gyors metinkő-ütő.

PvP-re kevésbé ajánlom, nem sok előnye lehet, esetleg az ájulás, vagy ha nagyon gyorsan sikerül valakit ledarálni.

Skillek

Kard aura -Igen, tudom, drága... de ez a legfontosabb, először ezt vidd ki M-esre(és így tovább), akár PvE-re gyúrsz, akár PvP-re.

Harci mámor -PvE esetben ezt fejleszd 2. skillnek. PvP-s karinál is ajánlott, vagy a mobozás nem kicsit megnehezedik.

Forgó kard - Ez a 3. skill. PvP karinál szokott lenni második, de előbb leírtam a hátrányát is. Legnagyobb területsebzésű.

Három irányú vágás - 4. skill, nem sok különlegessége van.

Száguldás - 5. skill. Hasznos, főleg PvP-n az ájulás miatt.(olyankor érdemes első skillnek elsütni, addig sem bökdös az ellenfél a kicsi bicskájával, és nem hűt a cukcsi legyezőjével, de még a metinbeli nyári mikulás érkezését sem jelzi az olcó kici harangjával)

Statolás

Sok erő, kevés életerő. A testi ígyis-úgyis papír kis szinten. 3. stat ügyesség. Harcosoknak minek is intelligencia ha van kardjuk...

 

Mentális harcos

Általános

Hatalmas védelme van. Ám a sebzésével inkább mobsimogatásra alkalmas. Az utóbbi nem valami hasznos, mert néha a mobok szőrét is kitépi ha a kétkezese beleakad. Ilyenkor nagyon magára haragítja őket, és ha sokan rámennek, az erős test sem védi meg mindentől. Az orkok lehelletéből meg egy is elég, még sok is... Kétkezes fegyver jobb neki, egyéb esetben csikaldozni sem fogja a mobokat.

PvE és PvP

PvE-nagyon jó tank, rengeteg mobot elbír. Metinkövet ütni irtó lassú.

PvP-jó PvP-s. Lassan terül el, és viszonylag erőseket üt.

Skillek

Erős test - Elsőnek mindenképp ezt érdemes fejleszteni. Hatalmas védelmet ad a drágaszágokkal, akarom mondani mobokkal és playerekkel szemben. Menta warri fő skillje.

Áthatolás - 2. skill. Brutál a sebzése. Amikor a mobok sorbaállnak a karakter körül és mondják, hogy "acc yang"... ööö... amikor egymás mögött sokan állnak, jó a területsebzése is, egyvonalban üt messzire.

Heves csapás - 3. skill. Második legnagyobbat sebző. Ugyanaz érvényes rá, mint az előbbire.

Dübörgés - 4. skill. A karakter körül sebzi a mobokat, bizonyos százalékban ájulást eredményez. Amit én nem szerettem, pedig előnyös, ellöki a mobokat a karaktertől, PvP-n az ellenfel(ek)et ugyanígy.

Kard ütés - 5. skill. Mobcsiklandozó skill ájulással. Elég távolról el lehet sütni az ellenfélre. PvP-n jól jön, és ellenséges birodalmúval/waron jól lehet vele trollkodni.

Statolás

Full életerőre szokták, hogy jobb tank legyen, de erő sem árt. Ha mindegyik maximum, akkor ügyesség. Náluk sem kell intelligencia, a mentális harcos csak egy álnév, de a készségkönyv olvasás is azt bizonyítja, hogy nem tudnak gondolkodni.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 48
Heti: 216
Havi: 685
Össz.: 36 661

Látogatottság növelés
Oldal: Karakter: Harcos
****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn - © 2008 - 2020 - vadkutyamania.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »