****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn

Avagy a METIN2 túlélése?

Most leírom mivel és hogyan is lehet farmolni. Nem a mezőgazdaságra, vagy az állattatrtásra gondolok, de nem is a Farmeramára. Nevetés Ó magasságos metin hallgasd meg imám... izé... szóval... legegyszerűbben 35-ös szintű testivel farmolhatsz map2-őn. Ott már megszerezhető a warló(haladó ló) is. Ez nagy előnyt nyújt mint sebességben, mint sebzésileg. Cuccokban nem kell túlzottan megerőltetni magadat, de egy +9-es FMS(FullMoon Sword = Telihold kard) meglehetősen hasznos kellék ha nem akarod a fél napodat egy metinkő mellett tölteni. Átlag kár legyen benne pozitív, különben még metinkő-szobrászatra sem alkalmas. Kövezés: Halálos csapás köve, Szörnyek köve. Vért ha 26. szintű, bőven elég lesz +5-6 is, de persze minden minél jobb, annál könnyebb farmolni. Védelem kő és Sietség kő a legjobb, persze ha nem törik bele. Hahaha... Ékszerekből mindenképpen Ébenfa füles, többi teljesen mindegy, csak TP legyen benne, de ez másra is vonatkozik amibe mehet. Sisakba ha van TP-regeneráció, de ilyen kis szintre ez nem olyan fontos. A farmkari skillekre és statokra vonatkozó építése megtalálható a Harcos menüpontban.

WP surával is szoktak farmolni, de ez egy hatalmas tévedés, hogy alkalmas is erre kis szinten. Nagy szinten a legjobb PvE karakter, és lélekkő farmoló, de ismétlem, addig nem az. Nem könnyű felvinni ahogy a villám sámit, vagy a nindzsákat sem. Későn érő karakterek, de megérik a fáradságot.

2. farmolási lehetőség: vihetsz 15-ös szintű testit is, csata metinek szétverésére. Alap kard +9 feltétlen kellék, meg ha megteheted egy +9-es alap(Szerzetes lemezvért), vagy Vas lemezvért. Többinél ugyanaz, mint az előző leírásban, persze amit enged a szint. No meg map2-őn jobban megéri farmolni, szellemkövek és értékesebb fejlesztési tárgyak végett, netán FMS is eshet.

 

xddddddddddd.jpg

 

Egyéb farmolási lehetőségek

Horgászat

Új játékosoknak inkább a halak eladását ajánlom. Jelenleg tudtommal 50.000 yang körül van /db, de ez szerverfüggő!

Haladó játékosoknak javaslom a halak agyonütését. Egyrészt mert lesz omlósz szusi, másrészt vélehtőleg fejlettebb (kb. +4-es) horgászbottal több lesz a hal, abban a kagyló. Ezek darabja már 1-1,5 millió yang között eladható

Régi playereknek(most úgy teszek, mintha nem tudnák) kagylók nyitását, és gyöngyök eladását ajánlom.

Bányászat

Pusztítóan unalmas, valakit felbosszant, valakit megnyugtat. Kohózott érceket egész jó áron el lehet adni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 48
Heti: 205
Havi: 674
Össz.: 36 650

Látogatottság növelés
Oldal: Farmolás
****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn - © 2008 - 2020 - vadkutyamania.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »