****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn

Avagy a METIN2 túlélése?

Alap dolgok karakterépítésről

Vannak köztünk tapasztalt, és kevésbé tapasztalt RPG játékosok. A tapasztaltabbak nyilván megszokhatták, hogy a legtöbb játékban minden karakternek/kasztnak van egy ajánlott fejlődési menete. Most leírok néhány fontos dolgot a metinről.

Először is, jobb mindent tapasztalt játékosoktól megkérdezni, mert ha valamit elrontasz, alaposan megnehezítheti a fejlődést, vagy véglegesen legyengítheti a karaktert, amit nem lehet helyrehozni, vagy rengeteg idő, és játékbeli, netán valós pénz 1-1 ilyen tárgyért.

Minden kasztnak megvan a saját statolása. Ezeket leírtam karakterenként, a menüben megtalálhatók. Sokat javítanak a karakter erején.

Skillek fejlesztése... 5. szinten a map1-en lévő oktatóktól kiválaszthatod a kasztodon belüli tetszőleges ágat. Nos, hogy hogyan osztjuk egy a skill pontokat, egyáltalán nem mindegy. Ez a dolog egyike a nem rég említett, kezdőknek nagyon nehezen kijavítható hibáknak. Ha rosszul osztod el a pontokat érdemesebb új karit kezdeni. Amikor megkapod a készségpontokat, minden skillre tegyél 1-1 pontot. Ha mindegyik meg van tanulva, a szintlépéskor kapott pontokat tedd a számozásom szerinti legjelentősebb(1.) skillre. Mivel 17 pontnál már átugorhat M1-esre, ha nem sikerülne, 30. szint alatt az öregasszonynál némi yangért visszaállíthatod a skilleket, és újra felveheted az oktató küldetést. Ismét próbáld 17-esen átugrasztani a skillt M1-re. Ezt kell tenni addig, amíg nem sikerül. 30. szint után feledés szalagokkal lehet 1-1 skill pontot levenni valahonnan. Minden készségnek megvan a saját feledés szalagja. Ha 17-esen nem ugrik át valami M1-re, az utolsó pontot leveszed 16-ra, majd újra felviszed 17-re. Ezt is addig kell csinálni, amíg nem sikerül M1-re. M-ről a skilleket készségkönyvekkel lehet fejleszteni G-ig. Itt már nincs mit elrontani, rengeteg könyvet kell venni, és rengeteg idő. A Koncentrált olvasás valós pénzért vehető, vagy eventekből lehet megszerezni, valamennyivel növeli a készségkönyv/lélekkő sikerének esélyét. Az Ördögűző tekercs segítségével viszont nem kell 24 órát várnod újra tanulásig, egyből lehet próbálkozni. Ennek a tárgynak a megszerzésére ugyanaz érvényes, mint a Koncentrált olvasásra. G-ről P-re lélekkő segítségével fejlesztheted a skilleket. Ez rohamosan le fogja vinni a rangot. Démon toronyban(DT)-ben lehet a leggyorsabban rang pontokat farmolni. Ha a rang negatívba lemegy, *menekült köpeny használata, erősen ajánlott, és *Lucy gyűrűje használata is.

 

*menekült köpeny: eltakarja a karakter rangját

*Lucy gyűrűje: megakadályozza tárgyaink "eldobását" ha negatív a karakter rangja, és valaki lekaszabol.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 48
Heti: 204
Havi: 673
Össz.: 36 649

Látogatottság növelés
Oldal: Alapok kezdőknek
****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn - © 2008 - 2020 - vadkutyamania.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »