****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn

Avagy a METIN2 túlélése?

Ebben a menüpontban bemutatok a játékból néhány "közkedvelt" NPC-t.

npc.kovi.png  Kezdjük hát a Kovács barátunkkal. Szerintem őt mindenki ismeri aki valaha játszott/játszik. Szereti megtartani a felszereléseinket minél értékesebbek. "Nem sikerült. Elrontottuk." Ne higgyetek neki, csak meg akarta tartani a cuccunkat... Kérdés hova tesz ennyi holmit, ezek szerint a raktáros is a szövetségese, akár csak a lovászinas. Később róluk is beszámolok.

*

*

 npcpngdevxf.jpgÍme, mindenki kedvenc Biológusa. Nem elég, hogy mindent tönkretesz amit velünk gyűjtet össze, majd újra, meg újra, kis szinten még haszontalan kacatokat is ad értük. 30. szinttől, az orkfogas külditől kezd el hasznos dolgokat adni. Innentől is biztos csak azért, mert kezd félni erősödő karakterünktől. Ennek tetejében... ez a külső, és ez az öltözék... A játékosok nagy része valószínűleg a nemét sem tudja megítélni. Lehetséges, hogy sztájlisztjának sem ment, ha ilyen ruhát vetetett fel vele. Nem csoda, hogy a közelében lévő mobok a sátrába sem mernek bemenni...

*

*

 

 

npcpngdevxc.jpgMielőtt azt hinnénk, ő nem a hentes. Akkor sem, ha az a malacorros küldi el akarná velünk hitetni. Azzal a... félelmetes bárddal a kezében minden bizonnyal csak a felszereléseinket (és a kovács haverja felszereléseit) őrzi, ugyanis ő a raktáros. Amikor először lepakolunk nála, le is húz 500 yanggal... hát még ilyet... Arany/ezüst tömböket is vehetünk nála, amit ha eladunk egy NPC-nél, "az eladás 3 %-kal megadóztatva". Ezt sem kell elhinni, át akar verni, keverjünk hát le néhány pofont a kereskedőnek.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 48
Heti: 218
Havi: 687
Össz.: 36 663

Látogatottság növelés
Oldal: NPC-k
****** VadKutyaMania.Hupont.Hu ****** túlélés a METIN2-őn - © 2008 - 2020 - vadkutyamania.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »